Grădina cu Dragoste, locul în care natura, sănătatea și sufletul se unesc.

Oferim o alternativă naturală la produsele cosmetice industriale și neprietenoase vieții.

Produse cosmetice întrutotul artizanale și naturale, o alegere conștientă pentru un alt mod de viață.

100% Natural. 100% Sănătate. 100% Românesc. Din suflet, pentru tine.

Pune pe pielea ta doar ceea ce poți mânca.

Oferte

Listă Produse

Din Grădina cu Dragoste

Listă Produse

Colaboratorii noștri

Listă Produse

De ce Grădina cu Dragoste?

,,Grădina” – pentru că tot Pământul e o grădină, o oază verde și vie, de unde provin toate ingredientele pe care le așez cu tihnă în cosmetice. Toate vin din grădina Mamei Naturii. Folosesc ingrediente comestibile, sub diverse forme – ca atare, fructe, flori, plante medicinale, uleiuri presate la rece, tincturi, extracte…;
cu ,,Dragoste” pentru că pun în fiecare produs, de la mine și de la univers, toată iubirea, gândurile bune, energiile și sinergiile pozitive.
Săpun Argilă Roșie

În natură găsim poezia pământului.

Despre Produsele din Grădină

Este important de reținut că produsele cu adevărat naturale (nu doar cu etichetă pe care scrie ,,natural”) dețin o structură moleculară pe care corpul nostru o recunoaște, o acceptă și o preia spre a o prelucra și folosi în zonele în care este nevoie. Astfel se lasă ajutat să subtituie ceea ce el nu poate crea singur spre a se vindeca. Produsele sintetice care conțin apă, conțin automat si conservanți, stabilizatori cu diverse chimicale pe care corpul nu le recunoaște, detectându-le ca structură complet diferită și depozitează substanțele străine pe pereții vaselor de sânge, astfel se pot declanșa diverse reacții neplăcute ( roșeață, pori încărcați, descuamări, mătreață, dermatite, eczema, etc). Țin să subliniez și să atrag atenția că SLS- urile din produsele cosmetice se acumulează în corp și în timp degenerează tot felul de afecțiuni și alergii.

Zonă informativă

Aici puteți citi despre noi, despre felul în care produsele minunate din Grădina cu Dragoste ajung în borcănașe, ca mai apoi să călătorească la voi, oferundu-și esența binefăcătoare.

Vă invităm să citiți blogul nostru, dar și să urmăriți secțiunea vlog, care va cuprinde atât informații utile despre plante și produse, cât și testimoniale ale clientelor încântate de fiecare produs în parte!

Vlog Recomandat

Fascinanta lume a gălbenelelor | Maceratul | cu Mihaela Stamate

Astăzi am poposit în lumea gălbenelelor, amintindu-ne și de remediile bunicii din copilărie, dar și de eficiența cu care această plantă ne întâmpină!

Articole Recent Publicate

Blog
4 octombrie 2017

Uscător Natural de Legume, Fructe și Plante Medicinale

Uscătorul Natural, este realizat din rame de ferestre vechi de lemn, care au au fost curățate, spălate și uscate, apoi prinsă o plasă de țânțari,…